Fortsatta samtal om kritiska samtal

Min diktsamling ”Sjöstjärna” förärades ett gediget kritikerarbete genom Mikaela Blomqvist, Erik Bergqvist, Magnus Willam-Olsson, Kritiklabbet och Region Halland. Det var ett verkligt privilegium att få dikterna och samlingen genomlysta av goda kritiker. Detta kan du finna mer information om här.

Nu inbjuder Region Halland till fortsatta samtal omkring konstkritik! Det är ett viktigt och intressant ämne. Så planera in den 3/2 på Hallands Konstmuseum, och fortsatta fortsatta samtal över frukost den 3/3 på Hotel Scandic i era kalendrar!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close