Antologin ”Masken rämnar” har nu släppts!!

Jag bidrar med två dikter, och flera av de poeter som deltog i diktutmaningen som pågick i 90 dagar är representerade: Camilla Mollung, Peter Nyberg, Magnus Dahlerus, och Annika Strand, och dessutom Birk M Andersson, och ett novellbidrag från Emil Ahlbertz, och ytterligare författare.


Antologin finns hos nätbokhandlare för 50-60 kronor. Köp den! Den är fylld av fina noveller och frisk poesi, och stöd samtidigt Tistelblomma som nystartat förlag. Stort tack till Jenny Enochsson för detta initiativ!

En reaktion till “Antologin ”Masken rämnar” har nu släppts!!

  1. Tack själv för din medverkan och för att du lockade dit flera duktiga poeter! Jag var ju ovetande om att dessa poeter deltog i samma diktutmaning när jag antog dem. Och jag fick säkert in 200 bidrag!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close