”8 dikter ur dimman” i Periferi

Ett nytt fint nummer av Periferi landade på hallmattan igår. Köp eller prenumerera här: https://periferi.eu .

Välfyllt med texter (mestadels poesi, däribland ingår flera av de i gänget som håller på med Poesiutmaningen 365) & fina illustrationer från Erna Toterud, Ewa B Magnusson, Peter Nyberg, Camilla Mollung, Erik R. Lindström, Tommy Thuresson, Lars Andersson, Paul Pålle Elgström, Anders Olsson, Ann-Helén Andersson, Mats Hansson, Johan Rasmundson, Thomas Eriksson, Ylva Hermansson Sköld, Magnus Dahlerus, Ivana Vukadinovic, Anders Johansson, Svea Lofthouse & Angel Park (Peter Björkman & Jens Sandberg), Daniel Andersson & Joel Vesterström, Gerd Vading, Annika Strand, Hans-Åke Karlsson, Svenerik Andersson och ”8 dikter ur dimman” av mig. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close