Närskrivet – en halländsk antologi

Se där!

”Närskrivet – en halländsk antologi” (Hallands Författarsällskap, 2021), en purfärsk bok (hela 251 sidor), och jag har den stora äran att vara representerad tillsammans med 52 andra halländska feelgood-, deckar-, essä-, historie-, poesi-, roman-, barn-och ungdomsförfattare. 

Är du intresserad kan du PM’a på Facebook eller kontakta mig på email (du betalar portot, eller om du finns i närheten kan den ju överräckas manuellt). På baksidan av boken står ett symboliskt pris 50 kr, men bokens viktigaste syfte är att marknadsföra de halländska författarna. Så låt den bli ett mervärde till någon som är intresserad. Men vill du, så får du såklart gärna swisha till det nummer som står på baksidan av boken : ) Först till kvarn…

När du ändå håller på kan du passa på att beställa diktsamlingen ”Sjöstjärna” för endast 60:- + porto (upplagan håller på att ta slut), och en ny diktsamling kommer någon gång i februari/mars 2022.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close